10/5 Onsdag

Hej!

Stort Grattis!!

images kopia 3

till Titti som fyller år idag!

18423852_1529241307121368_5882331766232298749_nDelar SVT Melodifestivalens foto på Robin

JAAA! Vi är vidare till final i Eurovision Song Contest!!

IMG_8338 kopia

Nu är det klart, Robin vidare till final i Eurovision contest! Kom till oss på Smaskens och heja fram vårt bidrag 2017. På lördag gäller det!!!

18033483_748508658642088_3603150059318153381_nHar delat MásAmigos inlägg

Sent omsider kommer här en presentation av Åsa Lundborg, vår nya ordförande.

Den 31 mars valdes Åsa Lundborg till ny ordförande i Más Amigos. Hon efterträder Thomas Rennemark och hon är märkligt nog den första kvinnliga ordföranden i föreningens trettioåriga historia.

Åsa är ursprungligen från Stockholm men har också bott tidvis i Roslagen. Hon har periodvis vistats i Spanien ända sedan 1980-talet, men tidigare då mest på solkusten. År 2000 bytte hon kust till Costa Blanca och sedan fem år bor hon permanent på heltid i Punta Prima tillsammans med sambon Ulf.

Hon har varit medlem i Más Amigos sedan 2001 och aktiv i styrelsen sedan förra året då hon valdes in till ledamot. Hon har stor vana från föreningsarbete då hon tidigare var aktiv i styrelsen föreningen Swea, en förening för svenska kvinnor i utlandet som värnar om den svenska kulturen. När hon blev invald i Más Amigos styrelse lämnade hon Sweas styrelse på grund av tidsbrist.

Hon har tidigare arbetat som säljare, utbildare och lärare och drivit hotell- och konferensanläggning i egen regi, det som nu är Bomans hotell i Trosa. Arbetsuppgifter gör henne väl förberedd för ordförandeskapet i en stor förening som Más Amigos.

Más Amigos har tusentals medlemmar i sin golfsektion och därför passar det bra att Åsa dessutom är en aktiv och hängiven golfare, med Villamartin som hemmaklubb.

18301655_1347271555365427_4070623052145810028_n

Ha en bra dag!

Kram!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Födelsedagar, Info om Torrevieja, MásAmigos + hyrbil, Okategoriserade, Trevligheter på G.. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till 10/5 Onsdag

 1. farfar hebbe skriver:

  Mors.Ja det var en frisk morgon,med flera minusgrader,,det var den kallaste 10 Maj sedan 1953 hörde jag på radion,,men nu lyfter solen graderna,några enstaka moln ser jag..Haé Kram.

  Gilla

 2. skåningen skriver:

  Godmorgon!
  6,1 och ingen sol !
  Ha en bra dag!
  Kram!

  Gilla

 3. Lena i Wales skriver:

  Hänger inte alls med i Mello, inte stort i UK.
  Solen skiner över mig idag!

  Gilla

 4. Ama de casa skriver:

  Det blir föööör många låtar för min lillhjärna att ta in… Men kul att Robin gick vidare! 🙂

  Ha en härlig kväll!

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Ja jag gjorde ju som du, lyssnade bara på Robin och sen kollade vi på slutet vilka som gick vidare. Tråkiga låtar är det också, men det var ju kul att Robin gick vidare.
   Är inte så intresserad längre av mellon och ESC.
   Tack detsamma!
   Kram!

   Gilla

 5. Preciosa skriver:

  Hej!
  Såg inte Mellon för jag såg inte var man skulle gå in på datorn 😀 Såg däremot Robin i dag och hur dålig låt som helst…Så triiiist!!!
  Grattis till Titti !! ♥♥♥

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Aha du tänkte kolla via datorn, så jobbigt att du inte kunde se programmet.
   Men du missade ingenting, Vi lyssnade bara på Robin och sen kollade vi på slutet vilka som gick vidare. Kul för Robin att han gick vidare, men man har ju hört bättre låtar…….
   Ha en trevlig kväll!
   Kram!

   Gilla

 6. Ditte skriver:

  Vi har ju haft fint väldigt fint väder i ett par veckor nu i Torre så det var perfekt att vara där och innan var det också till största delen bra men med några regn och blåsdagar. Men inte gör det något. Här hemma känns det ju som om mars var betydligt varmare.
  Men kanske kommer värmen….Vädret rår en ju inte på.
  Kram!

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Välkomna hem! Ja ni har ju haft fint väder större delen av er sommarstugevistelse. Sen vi kom hem här i början på april så har vi haft skapligt väder men det har varit blåst och kyliga vindar. Sen slog det om här i helgen och vi har haft rena rama aprilvädret, men nu ska det ju bli varmare sägs det.
   Ha en bra dag!
   Kram!

   Gilla

 7. Birgitta skriver:

  Ja stort Grattis till Titti idag 😀 Nu hemma i kylan, men det lovas ju något bättre till nästa vecka i alla fall. Skönt! Men saknar redan de sköna dagarna i Torre. Vi går ju nu den vackraste årstiden i Sverige till mötes (iaf enligt min mening). Härliga sköna dagar kommer….. förr eller senare 😀
  Kram!

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Ja stort Grattis till Titti. Välkommen hem! Ja det sägs ju att vädret ska bli finare i helgen.
   Förstår att du redan saknar livet i Torre, det gjorde vi också när vi kom hem, men du är snart nere igen! Ja det är otroligt vackert här hemma nu när allt börjar grönska.
   Ser fram emot ett kärt återseende idag! Ska bli så trevligt att äta lunch tillsammans idag!
   Vi hörs och ses!
   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s