17/5 Onsdag 17:e majfirande

Hej!

Idag firar man Norges nationaldag i Torrevieja

Wibes Modevisning 17 maj kl 14:00 – 17:00 på hotel Fontana Plaza.

Vi bjuder på cava, snacks och lotteri med utomordentligt fina priser, Biljetter kan beställas via info@wibescb.com och finns på plats

Livejazz varje torsdag i maj mellan kl 21 och 23 på Anfiteatro Gin & Ron Club i Torrevieja. Torsdagen den 18/5 spelar De La Vega Quartet och den sista torsdagen i maj, den 25/5, spelar Baboon Blues County. En av iniativtagarna till jazzkvällarna är svensken Mikael Rösten, trummis i Blue Monk’s Trio som uppträdde förra torsdagen på Anfiteatron.

Förhoppningvis blir det en fortsättning i höst med en jazzklubbskväll i veckan, hälsar Mikael. Baren har mer än 160 olika ginsorter. Anfiteatro Gin & Ron Club finns på Calle Canónigo Torres 7 i Torrevieja.

Ha en bra dag!

Kram!

Detta inlägg publicerades i Info om Torrevieja, Musik underhållning, Okategoriserade, Trevligheter på G.. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till 17/5 Onsdag 17:e majfirande

  1. Ama de casa skriver:

    Ja, idag lär det krylla av glada norrmän här i stan…

    Ha en bra dag! 🙂

    Gilla

  2. farfar hebbe skriver:

    Ja idag får norrmännen vara lite galna…Helgrått även här småregnar lite.Haé Kram.

    Gilla

  3. skåningen skriver:

    Ingen sol här idag!
    Ha en bra kväll1
    Kram!

    Gilla

  4. Ditte skriver:

    Härligt med Norge som har en riktig nationaldag att fira och som alla norrmän vet varför den firas. Så är dte ju inte direkt med den svenska nationaldagen, vare sig hemma eller borta.
    Förra året var vi på plats i Torre och det var jättetrevligt och idag firar vi hemma här med extra god mat och dryck och ser på tv från Oslo.
    Kram och trevlig kväll.

    Gilla

    • torrebloggen skriver:

      Ja förra året var vi ju också på plats och kollade in 17:e maj tåget som tågade genom stan till Parque de las Naciones. Ingrid och vi träffade ju på både dig och A-K i vimlet bland alla norrmän. Sen gick vi ju allihopa till Bar Carlos och där blev vi ju ett stort gäng till slut. Det blev en jättetrevlig avslutning på 17-maj firandet,
      Låter mysigt att fira dagen med lite god mat och dryck!
      Tack detsamma!
      Kram!

      Gilla

  5. Preciosa skriver:

    Hej Carina!
    Tur att inte alla nationaliteter går omkring i Torre på deras dagar 😀 Blev väl ett par i veckan minst 😀 C:a 120 nationaliteter bor väl här 🙂 Fast alla är ju inte lika glada i sina hemländer kan man ju tro. Ja vad vet jag 😛
    Kram P ♥

    Gilla

    • torrebloggen skriver:

      Jösses! Ja tänk om alla nationaliteter skulle göra det, vilket kaos det skulle bli i stan.
      Här har vi haft ett strålande väder idag, +24 och sol, så härligt och varmare ska det bli till helgen. Det lovar ju gott! Men ni har ju också varmt och skönt där nere.
      Önskar dig en trevlig resa hem till Estocolmo i morgon!
      Kram!

      Gilla

  6. farfar hebbe skriver:

    Ja Grattis till pallplatsen..Idag blev det riktigt varmt,även om solen var lite blek,så når graderna +27 just nu.Inte illa.Haé Kram.

    Gilla

  7. skåningen skriver:

    Det är bra när man kan hjälpas åt!
    Kram!

    Gilla

Lämna en kommentar