2/6 Fredag Sommarguiden 2017,

Hej!

DEN KOMMUNALA UTOMHUSPOOLEN ÖPPNADE IGÅR den 1 JUNI

och har sen öppet

FRAM TILL DEN 30 SEPTEMBER 2017

(normalt så brukar utomhuspoolen öppnas i slutet av juni, men eftersom inomhuspoolen inte är klar, så har utomhuspoolen öppnat en månad innan för att ge ett alternativ, för användare av den kommunala poolen)

Utomhuspoolen ligger vid Palacio de los Deportes och är öppen från måndag till söndag från kl 10:00 till 14:00, samt måndag till lördag från kl 16:00 till 19:30. Priset är 3€ och 2€ för människor som tillhör den så kallade speciella grupp (personer över 60 år, under 15 år, personer med erkända funktionshinder med mer än 33 procent, innehavare av Ungdomskort (Carne Joven) och stora familjer (familia numerosa). Man kan också få en bonus på 20 bad till ett pris av 40 euro och en särskild bonus till priset av 20 euro. Alla barn under fyra år går in gratis.

Kommunalfullmäktige Victor Ferrandez har gett denna information och påpekade att med öppningen av poolen på detta datum ”har vi uppfyllt vårt åtagande att tidigarelägga öppnandet till den 1 juni för både användare och klubbar för att dom ska kunna använda sig av poolen.” Dessutom, ”när det gäller klubbar och icke vinstdrivande organisationer kan de nu ansöka om fritt tillträde till anläggningen under förutsättning att de inte är oproportionerliga användning och offentlig användning av poolen är garanterad”. (delar Samira C. översättning av denna artikel i och från Alicantehoy.es)

Sommarens bästa utflyktsmål i Costa Blanca och Costa Calida. Vi tar dig med på en resa längs kusten och presenterar de större byarna och städerna från Dénia i norr till Los Alcázares vid Mar Menor i söder. (Mas Amigos)

Här kan ni ladda ner Sommarguiden 

Costa de la Luz, ljusets kust på spanska, är en fascinerande del av Spanien där du kan uppleva milslånga stränder, pittoreska byar med vitkalkade hus, historiska platser, äkta flamenco, sherry och jabugoskinka, förstklassiga golfbanor… Ett riktigt semesterparadis för såväl stora som små.

Ha en bra dag!

Kram!

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Info om Torrevieja, Mas Amigos Sommarguide Costa Blanca, MásAmigos + hyrbil, Okategoriserade, Pooler, Sevärdheter, Strand, hav & klippor. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till 2/6 Fredag Sommarguiden 2017,

 1. MariArne skriver:

  Men var ligger poolen då? Är jag blind eller läste jag slarvigt? Kram Marianne

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Utomhuspoolen ligger ju vid Palacio de los Deportes! Dit kan man ju åka med C-bussen och kliver då av vid samma hållplats som när man ska till marknaden.
   Du behöver inte gå till Specsavers, för jag har uppdaterat inlägget nu! HiHi
   Ha det gott!
   Kram! Carina

   Gilla

 2. Preciosa skriver:

  Hej Carina!
  Ja inte säger dom det första snarare det andra och MC-kort har jag 😀 Fast hittar på lugnare saker om jag nu hittar på 😛 Det var ju länge sen 😀
  Vackert på Costa de la Luz…Vackert överallt i Spansklandet!
  Kram P ♥

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Hej Preciosa!
   Hi hi Man kan ju hoppas att dom säger det andra om en!
   Ja det ser väldigt vacker ut med sanddynerna där vid stranden i Costa de la Luz!
   Det finns ju så många vackra ställen i Spanien!
   Trevlig kväll!
   Kram!
   Carina

   Gilla

 3. marga skriver:

  Hej! Det vill jag också att de ska säga: fy fan, vad ska hon hitta på nu? Än så länge har jag inte hört det första alternativet och hoppas jag slipper höra det. Hihi! Fast tant har jag kallats av yngre. Låt gå. Gullig också, men inte tillsammans som tur är! Ännu fler platser att upptäcka! Kul! Kram!

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Hej Marga!
   Precis så hoppas jag också att de ska säga!!!
   Jag har faktiskt inte heller blivit kallad för tant, än så länge, men har ofta hört ”vad gullig du är som har fixat detta”. Ja när ska vi få tid att besöka alla dessa vackra ställen????
   Ha det så bra!
   Kram!
   //Carina

   Gilla

 4. Ditte skriver:

  DEt finns ju så många fina ställen att besöka längs kusten och både Viages Rosa och David´s tours har många fina turer både norrut och söderut längs kusten och även till flera andra platser i Spanien. Jättebra utflykter från upphämtningsplatser i Torre. Vi har gjort lfera turer med dessa bolag och är supernöjda. Praktiskt, att inte behöva köra själv.
  Och vad gäller nya äventyr så är jag på g med en hel del. Och köra mc gillas.
  Ha det gott.
  Kram.

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Hej Ditte!
   Ja det finns ju det, svårt att välja bara! Tack för tipsen! Vet att ni har åkt på flera bussresor från Torre och att ni varit nöjda varje gång. Jag föredrar nog hellre att åka runt med bil.
   Låter både trevligt och spännande med dina nya planer, ska bli kul att se sen på bloggen din var ni hamnade.
   Hoppas det går bra för Tove i morgon!
   Ha det bra du med!
   Kram!
   //Carina

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s