Bloggvila!

 

Bloggvila!

Kram!

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

28 kommentarer till Bloggvila!

 1. Jeanette skriver:

  Nämen ska du pausa??
  Tur för mig, min semester är inte slut…till skillnad från alla andra på jobbet så har jag hela semestern kvar:)). Bra uppmaning till alla semesterfirare angående sommarkatterna.
  Hoppas att allt är bra med er.
  Kram

  Gilla

 2. Birgitta skriver:

  Hoppas snart på G igen!
  Kram!

  Gilla

 3. marga skriver:

  Säger som Birgitta, hoppas snart på G igen! Sköt om dig! Kramar!

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Tack Marga för att du kom hem och åt lunch med oss i fredags.
   Det piggade verkligen upp! Ja jag är nog snart på G igen. Blir starkare och starkare för varje dag som går. Ska bli skönt att komma ner till Torre igen.
   Vi ses och hörs!
   Kram!

   Gilla

 4. Preciosa skriver:

  Kom snart tillbaka
  Kram P ♥♥♥

  Gilla

 5. A-C skriver:

  Hoppas bloggen snart är på G igen. Kram A-C

  Gilla

 6. Ama de casa skriver:

  Ha en skön pausvila! 🙂

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Tack Ama! Anledningen till min bloggvila är att jag blev skitdålig några dagar före och efter jag skrev detta inlägg. Jag var sen tvungen att åka in akut på sjukan den 12/8 och blev då opererad för tarmbråck, jag fick ligga kvar på sjukan i 10 dagar. Vi får se när jag orkar börja blogga igen…..och kommentera på din och alla andras bloggar jag följer.
   Ha det så bra!
   Kram!

   Gilla

 7. farfar hebbe skriver:

  Morsning.Här skiner solen från en klarblå himmel,,graderna +12,2 just nu.En liten paus behöver man ta ibland.Haé Kram.

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Hej! Anledningen till min bloggvila är att jag blev skitdålig några dagar före och efter jag skrev detta inlägg. Jag var sen tvungen att åka in akut på sjukan den 12/8 och blev då opererad för tarmbråck, jag fick ligga kvar på sjukan i 10 dagar. Vi får se när jag orkar börja blogga igen…..och kommentera på din och alla andras bloggar jag följer.
   Ha det så bra!
   Kram!

   Gilla

 8. Torrevieja skriver:

  Hoppas du har det bra. Kram ❤ Tina

  Gilla

 9. Lena i Wales skriver:

  Hoppas inte pausen blir alltför lång! Men ha det bra under tiden.
  Tack för kommentarerna hos mej, har inte haft möjlighet har inte haft möjlighet att kika in tidigare. Har skummat mycket nu, men kommer tillbaka för att läsa mer senare.
  Ha det bra!

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Hej Lena! Anledningen till min bloggvila är att jag blev skitdålig några dagar före och efter jag skrev detta inlägg. Jag var sen tvungen att åka in akut på sjukan den 12/8 och blev då opererad för tarmbråck, jag fick ligga kvar på sjukan i 10 dagar. Vi får se när jag orkar börja blogga igen…..och kommentera på din och alla andras bloggar jag följer.
   Ha det så bra!
   Kram!

   Gilla

 10. Ulla Söderlund skriver:

  Hej Carina!
  Oj då, tarmbråck är inget att leka med, förstår att du blev dålig.
  Jag har inte följt med så bra i ”blogglandia” här ifrån stugan där vi befinner oss så jag läste först nu att du varit sjuk.
  Krya på dig, så ses vi i oktober! Det ska bli härligt komma ner till ”sommaren” och värmen i Torrevieja!
  Kram från oss båda och hälsa maken!!
  Ulla

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Hej Ulla!
   Vi har haft en underbar sommar, först nere i Torre och sen här hemma från den 20/7.
   Ja jag var skitdålig innan operationen. Orkade inte läsa, skriva blogg eller kommentera på alla andra bloggar jag följer, knappt så jag orkade prata. Så vi får se när jag börjar blogga igen. Är på bättringsvägen, så skönt!
   Jag har faktiskt följt dig på FB (men inte orkat skriva något, bara gillat) och ni ser ut att ha haft det jättehärligt i sommar. Aha ni åker ner i oktober, vi åker ner om några veckor. Det ska bli kul att ses igen. Hälsa Sture. Hör av dig när ni kommer ner!
   Kram!

   Gilla

 11. skåningen skriver:

  Det ska bli kul att träffa honom!
  Ha det så bra i bloggvilan!
  Kram!

  Gilla

 12. Agge V skriver:

  Hej!
  Kom hem från Torre ikväll och läser att du varit sjuk.
  Hoppas att du kryar på dig snabbt.
  Kram
  Agneta

  Gilla

  • torrebloggen skriver:

   Hej Agneta!
   Välkommen hem från Torre.
   Måste ha regnat rätt bra där nere dom senaste två dagarna.
   Tack ska du ha! Ja jag blev riktigt dålig, opererades akut för tarmbråck, men nu är jag på bättringsvägen. Känns skönt att man snart ska åka ner till Torre igen.
   Kram!
   Carina

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s